În ultima apă, puneţi puţin oţet.
Se adaugă peste ghebe şi se mai clocotesc împreună câteva minute.
Se servesc cu mujdei de usturoi sau se face un sos alb cu o lingură de făină şi 400 ml smântână.
Se fierb împreună 3-4 minute apoi se trage tocăniţa de pe foc
şi se pune mult pătrunjel verde tocat mărunt.
Sunt foarte bune calde, cu mămăligă rece sau reci, cu mămăligă fierbinte.
Spor la lucru şi poftă bună!
Se servesc cu mujdei de usturoi sau se face un sos alb cu o lingură de făină şi 400 ml smântână.
Se fierb împreună 3-4 minute apoi se trage tocăniţa de pe foc
şi se pune mult pătrunjel verde tocat mărunt.
Sunt foarte bune calde, cu mămăligă rece sau reci, cu mămăligă fierbinte.
Spor la lucru şi poftă bună!
2 comentarii:
mmm,ce buna e...
Ce bunatate ..ce pofta mi-ai facut la ora asta!!!
Multumesc pentru premiu, acum l-am vazut...am fost plecata si nu prea am avut timp sa vizitez blogurile!
O duminica placuta!
Trimiteți un comentariu