Ingrediente:
0,5 kg fasole boabe,
2 cepe,
un ardei roşu (gras, capia sau gogoşar),
2 roşii,
100 ml ulei,
sare şi piper - după gust,
carne de porc, afumată (coastă, ciolan).
2 cepe,
un ardei roşu (gras, capia sau gogoşar),
2 roşii,
100 ml ulei,
sare şi piper - după gust,
carne de porc, afumată (coastă, ciolan).
Fasolea fiartă în mai multe ape se pune la foc mic împreuna cu puţină apă caldă.
Ceapa se curăţă, se spală şi se taie peştişori.
... împreună cu fasolea, fierbeţi şi carnea de porc.
Când aceasta se desprinde de pe os, adăugaţi ceapa, ardeiul şi roşiile.
Potriviţi de sare şi piper.
Serviţi caldă sau rece, cu ceva murături...
Se poate pregăti şi ca mâncare de post dacă renunţaţi la carne. În acest caz, folosiţi mai mult ulei.
Vă asigur că este la fel de bună!
Spor la lucru şi poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu