Ingrediente:
200 gr unt,
200 gr telemea sărată,
1 ou pentru aluat+1 ou pentru uns,
10 gr drojdie de bere,
100 gr caşcaval,
seminţe de susan,
seminţe de mac,
aprox. 250 gr faină.
Amestecaţi untul până se albeşte şi creşte în volum. Adăugaţi brânza rasă, oul şi
drojdia de bere sfărâmată între degete. Încorporati faină cât să obţineţi un aluat bun de frământat. Lăsaţi aluatul să se odihnească pe masa din bucătărie, timp de o oră.
Întindeţi o foaie de aprox 0,5 cm grosime, din care tăiaţi cu ruleta, fâşii
de 15 cm lungime şi 1,5 cm lăţime.
Ungeţi cu ou bătut şi presăraţi cu caşcaval ras, cu seminţe de susan sau mac.
Coaceţi max.10 minute la foc mic.
1 comentarii:
Artisto, mistoace rau ti-au iesit. Te asteapta 2 premii mumoase la mine ! Cami
Trimiteți un comentariu