Ingrediente:
2 legături de praz mai gros,
300 gr carne tocată,
80 gr orez,
1 ou,
1-2 cepe,
2 linguri legume deshidratate,
1 lingură frunze de cimbru uscate,
2-3 linguri pastă de tomate,
200 ml vin alb demidulce,
200 ml apă,
1 linguriţă piper măcinat,
1 foaie de dafin.
2 legături de praz mai gros,
300 gr carne tocată,
80 gr orez,
1 ou,
1-2 cepe,
2 linguri legume deshidratate,
1 lingură frunze de cimbru uscate,
2-3 linguri pastă de tomate,
200 ml vin alb demidulce,
200 ml apă,
1 linguriţă piper măcinat,
1 foaie de dafin.
Prazul se curăţă şi se taie bucăţi de 10 cm lungime (din partea cea mai groasă).
Bucăţile de praz se opăresc în apă cu sare timp de câteva minute după care se trec prin apă rece
Bucăţile de praz se opăresc în apă cu sare timp de câteva minute după care se trec prin apă rece
Se desface pasta de roşii în puţină apă rece, se adaugă vinul şi restul de apă -
cât să fie acoperite tuburile de praz. Se pune şi frunza de dafin.
cât să fie acoperite tuburile de praz. Se pune şi frunza de dafin.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu