Ingrediente:
1 cană apă,
sucul unei jumătăţi de lamâie,
coaja unei lamâi,
1/2 cană ulei,
1/2 cană zahăr,
1 linguriţă bicarbonat de sodiu alimentar,
25 gr drojdie proaspătă,
făină (000) cât cuprinde,
500 gr. brânză dulce bine scursă,
2-3 linguri zahar tos,
2 plicuri zahar vanilat,
1 lingură griş (dacă brânza este mai moale),
3 ouă,
100 gr. stafide,
zahăr pudră cu aromă de vanilie - pentru pudrat.
sucul unei jumătăţi de lamâie,
coaja unei lamâi,
1/2 cană ulei,
1/2 cană zahăr,
1 linguriţă bicarbonat de sodiu alimentar,
25 gr drojdie proaspătă,
făină (000) cât cuprinde,
500 gr. brânză dulce bine scursă,
2-3 linguri zahar tos,
2 plicuri zahar vanilat,
1 lingură griş (dacă brânza este mai moale),
3 ouă,
100 gr. stafide,
zahăr pudră cu aromă de vanilie - pentru pudrat.
Se amestecă toate ingrdientele pentru foaie şi
se adaugă făină cât să rezulte un aluat care se farământă până se omogenizează.
Se lasă aluatul să crească până işi dublează volumul, apoi se imparte în 4 părţi.
Din fiecare sfert, întindeţi câte o foaie de aprox. 3-4mm grosime...
2 comentarii:
arata ff bine
Multumesc, Michelle :)
Te asigur ca este si foarte gustoasa!
Trimiteți un comentariu