marți, 6 octombrie 2009

Ouă în cuib


Ingrediente:
Cantităţi egale de:
mămăligă mai tare şi brânză telemea rasă mai mare;
unt,
ouă (câte unul pentru fiecare mesean),
condimentele preferate,
sare.

Fierbeţi o mămăligă mai tare.
Ungeţi un vas (termorezistent) cu unt (din belşug).

Amestecaţi mămăliga caldă cu aceiaşi cantitate de brânză şi aşezaţi amestecul în vasul termorezistent.

Cu ajutorul unui polonic (uns cu ulei ca să nu se prindă de mămăligă),
faceţi adâncituri în care puneţi puţin unt şi spargeţi câte un ou.

Presăraţi cu sare şi condimente ouăle şi daţi la cuptor până se încheagă albuşul.

Serviţi imediat după ce aţi scos din cuptor, cu smântână sau cu iaurt!

Spor la lucru şi poftă bună!

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More