Ingrediente:
piept de pui,
ardei gras,
ardei capia roşu,
ceapă roşie,
roşii,
1 lingură ulei,
sare,
piper,
pătrunjel,
ghimbir ras.
Tăiaţi pieptul de pui cubuleţe, presăraţi-l cu sare şi piper şi
lăsaţi-l la rece până pregătiţi legumele.
piept de pui,
ardei gras,
ardei capia roşu,
ceapă roşie,
roşii,
1 lingură ulei,
sare,
piper,
pătrunjel,
ghimbir ras.
Tăiaţi pieptul de pui cubuleţe, presăraţi-l cu sare şi piper şi
lăsaţi-l la rece până pregătiţi legumele.
Coaceţi ardeii pe foc iute. Presăraţi-i cu sare grunjoasă, acoperiţi vasul şi lăsaţi să se răcească.
Puneţi ardeii şi sucul pe care şi l-au lăsat.
Potriviţi de sare, piper şi dacă vă place, puneţi şi ghimbir ras.
Lăsaţi pe foc mic până scade puţin sosul format de legume.
Potriviţi de sare, piper şi dacă vă place, puneţi şi ghimbir ras.
Lăsaţi pe foc mic până scade puţin sosul format de legume.
Se poate pregăti şi fără carne.Este la fel de bună atât caldă cât şi rece!
Spor la lucru şi poftă bună!
Spor la lucru şi poftă bună!
2 comentarii:
Alina zilele trecute si eu am facut tocanita de ardei copti...yammy e atat de delicioasa...arata minunat!
Eu ador ardeii copti! Iar tocanita asta este de-a dreptul delicioasa. Mie, mi se pare mancarea perfecta :P
Trimiteți un comentariu