Ingrediente:
o vânătă,
un dovlecel,
3-4 roșii
100gr. telemea de vacă,
100gr. brânză de burduf,
100 gr. brânză de capră,
100 gr făină,
3 ouă,
o legătură de mărar,
piper,
200 ml ulei pentru prajit.
Legumele se spală și se taie rondele de aprox. 0,5 cm grosime.
Vinetele se presară cu sare și se lasă într-o strecurătoare să se scurgă.
Feliile de dovlecel și cele de vânătă (bine zvântate)
se trec prin făină și se rumenesc pe ambele părți - în ulei încins.
Se șează într-o tavă rectangulară, unsă cu ulei,
straturi alternative de legume și brânză.
Se toarnă deasupra ouăle bătute cu mărar si piper.
Se coace la foc potrivit aprox. 40 de minute.
Se lasă în tavă să se răcească.
4 comentarii:
un deliciu culinar!as manca si eu asa ceva dar nu se gaseste pe aici branza de burduf.oricum arata foarte bine.felicitari
Multumesc Sarah!
Cred ca poti renunta la branza de burduf... Oricum, este o reteta mai usoara, numai buna pentru zilele calduroase.
Te imbratisez cu drag!
O reteta perfecta ca aperitiv,cred k o sa o incerc si eu daca se va ivi in curand vreun eveniment
Goldielocks nu trebuie un motiv anume... ;)
Se pregateste usor si este foarte buna si pentru cina doar :D
Ma bucur ca ti-a atras atentia!
te mai astept si alta data sa te inspiri din retetele mele!
Trimiteți un comentariu