marți, 21 iulie 2009

Snitel de ciuperci

Pentru aceste delicioase snitele aveti nevoie de:
ciuperci albe, proaspete, ou, faina, pesmet,
sare si piper - dupa gust, ulei vegetal pentru prajit.

Curatati ciupercile de invelisul exterior.
Taiati piciorul la nivelul palariei. Taiati palaria in doua, pe orizontala.
Presarati cu sare si piper macinat proaspat. Treceti feliile de ciuperci prin faina,
apoi prin ou batut si prin pesmet.
Prajiti in ulei incins pana se rumenesc pe ambele fete. Scoateti pe servetele de hartie.


Serviti cald sau rece, ca aperitiv sau ca fel principal.
Pofta buna!

1 comentarii:

Vai ce bune !!!
Imi plac foarte mult ciupercile dar nu le-am facut inca asa...cum de nu m-am gandit! :-(
Multumesc pentru idee!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More