Ingrediente:
500 gr carne tocata (amestec vaca si porc),
150 ml ulei,
2-3 cepe,
2 vinete,
un dovlecel mare,
300 gr cartofi,
4 rosii,
4 oua,
4 linguri faina,
50 gr cascaval,
1 legatura marar,
sare, piper - dupa gust.
Vanata se spala, se taie felii de 0,5 cm grosime,
se sareaza fiecare felie apoi se lasa intr-o strecuratoare
30 de minute. Feliile se sterg cu un prosop de hartie
si se prajesc usor in ulei incins.
se sareaza fiecare felie apoi se lasa intr-o strecuratoare
30 de minute. Feliile se sterg cu un prosop de hartie
si se prajesc usor in ulei incins.
Dovlecelul se curata de coaja si de seminte.
Se taie felii de 0,5cm grosime.
Se prajesc feliile in uleiul ramas de la vinete.
... se adauga carnea si se amesteca pana cand
isi schimba culoarea. Se potriveste de sare si piper...
... se toarna deasupra ouale batute cu faina,
cascavalul taiat cubulete si
se presara cu marar toacat...
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu