Textul și pozele sunt originale.
Servite calde sau reci, pot fi folosite cu succes la micul dejun sau
la cina de Halloween. Bu-hu-hu! :)))))))))))))
Ingrediente:
un pachet aluat franțuzesc (congelat),
un ou pentru uns,
o lingură semințe (mac, susan, in - ce va place) - merge și fără,
câțiva cârnăciori semiafumați (musai picanți că d-aia e Halloween)
Decongelăm aluatul la frigider.
Pe un blat presărat cu făină, îl întindem ușor cu ajutorul unei vergele.
Tăiem fâșii late de 2 cm. și lungi de 12-15 cm.
Pe unele le înnodăm la ambele capete și vom obține o frumusețe de oase
pe care le ungem cu ou și le presărăm cu semințe.
Servite calde sau reci, pot fi folosite cu succes la micul dejun sau
la cina de Halloween. Bu-hu-hu! :)))))))))))))
Ingrediente:
un pachet aluat franțuzesc (congelat),
un ou pentru uns,
o lingură semințe (mac, susan, in - ce va place) - merge și fără,
câțiva cârnăciori semiafumați (musai picanți că d-aia e Halloween)
Decongelăm aluatul la frigider.
Pe un blat presărat cu făină, îl întindem ușor cu ajutorul unei vergele.
Tăiem fâșii late de 2 cm. și lungi de 12-15 cm.
Pe unele le înnodăm la ambele capete și vom obține o frumusețe de oase
pe care le ungem cu ou și le presărăm cu semințe.
Înfășurăm cârnăciorii cât mai dezordonat în aluat.
Lăsăm liber la unul din capete ca sa le facem ochi după ce se coc.
Ungem deasemenea cu ou și coacem tot 15 minute la foc iute.
Cand s-au rumenit, îi scoatem din cuptor și le facem ochi
(eu am folosit biluțe de brânză topită)
Servim oasele și mumiile calde sau reci -
și dacă vă țin nervii - cu un sos picant bineînțeles forte roșu!
Spor la lucru și Happy Halloween!
4 comentarii:
ce frumoase sunt! imi plac foarte mult oasele :))
pupici si o zi insorita! :*
infricosator de delicioase :D
Ce haioase sunt si astea.
Te pup cu drag si ma bucur ca ai reintrat in pita.
Nostime si gustoase.O seara buna.
Trimiteți un comentariu