luni, 18 ianuarie 2010

Salată cu pește și pere

Ingrediente:
o salată verde,
- o ceapă roșie,
- pește afumat,
- o pară Nashi,
- iaurt gras,
- suc de lămâie,
- sare și piper.

Spălăm salata frunză cu frunză, o scuturăm de apă și
o rupem cu mâna în castronul în care o pregătim.

Curățăm peștele de piele și oase și îl rupem în bucățele.

Tăiem ceapa peștișori și o frecăm cu zeamă de lămâie.

Tăiem para în bucățele potrivite.

Amestecăm delicat toate aceste ingrediente și potrivim de sare și piper.
Amestecăm iaurtul cu suc de lămâie.
Dacă vă place, puneți și ceva usturoi bine mărunțit.

Serviți salata pe frunze de andive, spălate și șterse de apă,
presărate cu puțină sare și suc de lămâie.

Pentru un plus de culoare, serviți salata cu ridichii de lună...

...frecate cu sare și tăiate cât mai estetic.

Serviți dressingul într-un bol, alături de salată.

Poftă bună!

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More