Ingrediente:
o salată verde,
- o ceapă roșie,
- pește afumat,
- o pară Nashi,
- iaurt gras,
- suc de lămâie,
- sare și piper.
o salată verde,
- o ceapă roșie,
- pește afumat,
- o pară Nashi,
- iaurt gras,
- suc de lămâie,
- sare și piper.
Spălăm salata frunză cu frunză, o scuturăm de apă și
o rupem cu mâna în castronul în care o pregătim.
o rupem cu mâna în castronul în care o pregătim.
Amestecăm delicat toate aceste ingrediente și potrivim de sare și piper.
Amestecăm iaurtul cu suc de lămâie.
Dacă vă place, puneți și ceva usturoi bine mărunțit.
Amestecăm iaurtul cu suc de lămâie.
Dacă vă place, puneți și ceva usturoi bine mărunțit.
Serviți salata pe frunze de andive, spălate și șterse de apă,
presărate cu puțină sare și suc de lămâie.
presărate cu puțină sare și suc de lămâie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu