1 legătură de praz subțire,
200 gr măsline negre,
2 cepe albe,
2 cepe roșii,
200 gr arpagic,
3 linguri pastă de tomate,
100 ml ulei,
200 ml vin alb,
3 linguri oțet,
mărar verde,
1 linguriță boabe de piper,
1 foaie de dafin,
1 linguriță sare .
200 gr măsline negre,
2 cepe albe,
2 cepe roșii,
200 gr arpagic,
3 linguri pastă de tomate,
100 ml ulei,
200 ml vin alb,
3 linguri oțet,
mărar verde,
1 linguriță boabe de piper,
1 foaie de dafin,
1 linguriță sare .
...se adaugă pasta de tomate, vinul și oțetul și încă 200 ml apă.
Adăugați prazul, arpagicul, boabele de piper și foaia de dafin.
Fierbeți pe foc mic - sau la cuptor -până când sosul scade la jumătate.
Adăugați prazul, arpagicul, boabele de piper și foaia de dafin.
Fierbeți pe foc mic - sau la cuptor -până când sosul scade la jumătate.
Când începe să fiarbă adăugați măslinele și fierbeți câteva clocote.
Potriviți de sare și adăugați mărar verde tocat mărunt.
Potriviți de sare și adăugați mărar verde tocat mărunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu