duminică, 8 noiembrie 2009

Gâză

Un decor simplu de realizat, dar de mare efect!

Ingrediente:
măsline verzi (fără sâmburi) ,
măsline negre (fără sâmburi),
un fir subțire de praz,
o roșie mică.


Măslinele se taie în felii de grosime aproximativ egală (2-3 mm)...


...se recompune măslina dar intercalând câte o felie verde cu una neagră...


... din maslină neagră, tăiați două fâșioare subțiri și le atașați la capătul verde
-acestea vor fi antenuțele...


... tăiați două felii de roșie, apoi tăiați fiecare felie pe jumătate și atașați bucățile obținute
de o parte și de cealaltă a gâzei - acestea vor fi aripioarele...


... procedați la fel cu felii de praz, tăiate oblic...


... acum, avem două gâze, pe care le putem folosi pentru
decorarea sandwich-urilor sau a diverselor salate.

Inspirație și spor la lucru!

3 comentarii:

Ai multa imaginatie Alina!Simplu cred, de realizat si arata tare bine gazele.Mai invat si eu cate ceva... Multumesc.O seara buna!

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Multumesc, Alex! :)
La capitolul imaginatie, nu pot sa ma plang. :D
Cat despre invatat - si eu invat tot timpul! Cu cat stii mai multe, cu atat iti dai seama ca defapt nu stii nimic!!!
O saptamana reusita si numai bine!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More