luni, 12 octombrie 2009

Aperitiv (2)


Ingrediente:
brânză dulce de vaci (grasă),
brânză topită (de preferat la sul),
caşcaval,
sare-după gust.

Castraveţi de seră,
ridichii de lună,
ceapă verde,
câteva măsline,
biscuiţi săraţi.


Amestecaţi brânza dulce cu brânza topită.
Adăugaţi caşcaval ras cât să obţineţi o pasă care se poate modela uşor.


Cu pasta obţinută, ungeţi biscuitii ...


... apoi lipiţi-i câte trei...


... tăiaţi castravetele pe lungime, fâşii foarte subţiri...


... ungeţi fiecare fâşie de castravete cu pasta de brânza...


... apoi o rulaţi şi o legaţi cu o frunză de ceapa...


... faceţi biluţe din crema de brânza şi apoi tăvăliţi-le prin caşcaval ras...


... ataşaţi la fiecare biluţă, câte două rondele din ridichie sau din castravete...


... din bucăţele de măslină, faceţi ochii şi boticul...


... aşa vor arăta la final rulourile de castravete...


... şoriceii...


... şi biscuiţii...


Cu speranţa că v-am dat câteva idei de care să vă folosiţi pentru decorarea aperitivelor dvs,
nu pot decât să vă doresc:
spor la lucru, inspiraţie şi poftă bună!

4 comentarii:

Multumesc, Miha!
Imi place sa migalesc tot felul de lucruri...

Foarte interesant, retin ideea.

Ma bucur ca ti-a folosit :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More