Ingrediente:
150 gr paste spiralate,
6 caise (mai putin coapte),
1 piept de pui,
1 dovlecel mic,
2 ardei grasi,
busuioc verde,
1 lingurita busuioc uscat,
sare,
piper alb macinat.
Sosul de caise:
2 caise bine coapte,
2 linguri otet de vin alb,
1 lingura zahar,
o cescuta ulei vegetal,
150 gr paste spiralate,
6 caise (mai putin coapte),
1 piept de pui,
1 dovlecel mic,
2 ardei grasi,
busuioc verde,
1 lingurita busuioc uscat,
sare,
piper alb macinat.
Sosul de caise:
2 caise bine coapte,
2 linguri otet de vin alb,
1 lingura zahar,
o cescuta ulei vegetal,
busuioc proaspat.
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Dupa ce au fiert, scurgeti apa si lasati sa se raceasca.
Bateti usor carnea de pui, presarati cu sare,
piper si busuioc uscat.
Dupa ce au fiert, scurgeti apa si lasati sa se raceasca.
Bateti usor carnea de pui, presarati cu sare,
piper si busuioc uscat.
...dovlecelul, il curatati de coaja apoi il taiati fasii subtiri
cu ajutorul cutitului pentru legume.
cu ajutorul cutitului pentru legume.
2 comentarii:
Interesant sosul asta de caise ,l-as incerca si eu.
Uneori folosesc la sosuri marmelada de caise... dar vara fac sosul din caise proaspete - are mai multe vitamine si este mai parfumat :P Daca iti place combinatia dulce-arisor s-ar putea sa-ti placa :)
Trimiteți un comentariu