joi, 25 iunie 2009

Ciuperci cu smantana


Ingrediente:
500 gr ciuperci micute (de cultura),
2 linguri de unt,
250 gr smantana,
2 cepe verzi (mici),
1 lingura faina alba de grau,
1 cescuta de apa rece,
sare, piper,
1 lingura de patrunjel verde tocat marunt.
Ciupercile se spala si se curata.
Ceapa curata si se toaca marunt. Se trage in untul topit.
Se adauga ciupercile si se inabusa impreuna, pe foc mic,
pana scade zeama pe care au lasat-o.


Faina se amesteca cu o cescuta de apa rece
si apoi cu smantana.


Se toarna peste ciupercile scazute...


... si se fierb impreuna 15 minute, la foc mic.
Potriviti de sare si piper si serviti cald sau rece,
presarat cu patrunjel proaspat tocat marunt.

Pofta buna!

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More