luni, 20 iulie 2009

Aperitiv (1)


Aperitivele sunt nelipsite de la o masa si ne deschid apetitul.
Chiar daca componentele sunt simple, cu putina imaginatie, se pot face adevarate minuni!
Iata cateva idei:


Amestecati in parti egale branza dulce, crema de unt si cascaval ras.
Potriviti de sare si amestecati cu marar tocat marunt...


Din rosii lunguiete, taiati codita cosuletului, indepartati partea de la interior
apoi goliti cu o lingurita in asa fel incat sa formati un cosulet.
Umpleti cu crema de branza!


Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, taiati castraveti
mai grosi, in zig-zag... asa ca in imagine:


... taiati baza castravetelui ca sa poata sa stea sprijinit,
apoi lipiti cu aceiasi crema de branza, felii de maslina...


... o felide cascaval uscat si cateva masline fara sambure...


... taiati cascavalul fasii inguste...


... si treceti fasiile prin mijlocul maslinei. Lasati capetele mai lungi...

Inspiratie si spor la lucru!

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More