Ingrediente:
două vinete,
o ceapă potrivită,
200 ml ulei ,
sare după gust,
o lingură lapte praf,
usturoi pastă - se poate şi fără.
Spalaţi vinetele apoi le curăţaţi de coajă, le tăiaţi sferturi şi
le ţineţi în apă sărată aprox. 30 de minute, după care...
... lăsaţi vinetele astfel coapte să se răcească într-o strecurătoare de plastic - ca să nu oxideze.
Curăţaţi cât mai bine seminţele cu ajutorul unei spatule din lemn şi
lăsaţi-le să se scurgă aprox. 30 de minute...
... apoi puneţi-le într-un vas ceramic în care le amestecaţi cu sare - după gust -
ulei, ceapă tocată mărunt, lapte praf şi usturoi (dacă vă place)...
Am facut o floare din felii de roşie în mijlocul căreia am pus o măslină...
iar din felii alternative de maslină neagră şi verde, am făcut corpul unei gâze,
cu aripile din jumătăţi de felie de ceapă.
3 comentarii:
frumos ornat...felicitari!
Multumesc, Michelle! :)
Se vede...se vede spiritul tau artistic!
Este minunata gaza ...asa ceva nu mi-ar fi trecut prin cap sa decorez!
Trimiteți un comentariu