Avertisment: cui nu-i place ciocolata, să nu deschidă aceată pagină!!!
100 gr ciocolată neagră,
2 albușuri de ou,
2+2 linguri lapte,
1 lingură zahăr tos,
o ceașcă smântână de frișcă,
4 linguri lichior de ciocolată.
Tocăm ciocolata și o punem separat, în două castroane de porțelan.Batem spumă albușurile cu zahărul tos.
Apoi le ținem 2-3 minute pe baie de aburi, continuând să batem bezeaua obținută.
Luăm albușurile de pe aburi.
și punem castroanele în apă clocotită până se topește ciocolata.
Nu punem a doua lingură cu albușuri până nu s-a încorporat bine prima.
Serviți cu fursecuri crocante alături - în cazul de fată - spirale Morris.

4 comentarii:
Super ti-a iesit,te rog imi poti spune ceasca cat este de mare(sau putem pune frisca dupa aproximatie?)?Pupici si o seara frumoasa!
Super desert!!! Arata de milioane:))
Mirela eu am folosit o ceasca mai mica - aprox 100ml smantana de frisca.
N-as recomanda mai multa pentru ca ar acoperi gustul ciocolatei.
O seara placuta si tie! :)
Bianca ma bucur ca-ti place cum arata :)
Sper sa il incerci si-apoi sa-mi spui si cum a fost la gust :D
Trimiteți un comentariu